OM OS
HJEM >> OM OS

Om os bag Soulstar


Maine Coon katte & killinger..


Vi er et lille katteri som lægger vægt på at avle Maine Coon killinger med et harmonisk sind, racetypisk, robuste, sunde og raske katte. Husstanden består af 5-8 Maine Coon der til daglig deler matrikkelnummer og sofa sammen med Katrine og Pia og så lige hundene Nikka og Jessie som er af racen Cairn terrier.

Vi bestræber os på at give vores Maine Coon det, de har behov for. Denne dejlige kæmpe kan man kun holde af.

Når man har fået den indenfor dørene er man solgt, og det skal siges at de er flok dyr og ikke egnet til at være alene.  Dette fik vi fortalt da vi fik de første  og siden hen har vi dog også erfaret at dette har sin rigtighed. De har hinanden og skal ikke sidde og vente alene på os når vi andre er på job eller ude af huset.Kattene her lever sammen med os i det daglige og er med i alt. Når de ikke gider os mere, kan de vælge at gå ud i vores lukkede have. Vi mener ikke at de danske veje er noget for katte. Derudover kan de pådrage sig sygdomme fra syge vilde katte, komme i slåskamp med skader til følge, blive låst inde i skure, og alle naboer er ikke lige begejstret for katte visit.  derfor har vi valgt at de kan boltre sig i vores have på 300m2 .


Til daglig får de en varieret kost bestående af vådmad, hvor størstedelen af indholdet består af kød. Udover er der tørkost til rådighed men det er ikke det de går efter først. Vi fodrer indimellem med råt kød såsom kylling- lever- hjerte og oksekød. Katten er jo et rovdyr og har brug for kød, da de ikke får den mængde væske de har behov for gennem tørfoder alene. De drikker ikke automatisk, da de er programmeret til at ca 70-75 % af deres væskeindtag kommer fra byttedyret. De skal også bruge dette til at holde tænder, gummer og kæber i god stand.


Indimellem bliver der også tid til lidt udstillinger. Det er spændende og hyggeligt og rigtigt meget at holde styr på.


Vi er medlem af WCF/Danacat samt Maine Coon klubben da vi syntes det er en god ide at holde sig opdateret om hvad der rør sig.


Vi er også at finde på facebook & Instagram hvor der jævnligt er nye billeder mv.¨


mainecoon@soulstar.dk


+45 50 46 10 81


4241 Vemmelev

SOCIAL: